FILIP KOSTIĆ SVOJ NAJDRAŽI POKLON, DRES PAVKOVA, DAJE NA AUKCIJU ZA LEČENJE MALE MAGDALENE

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

SEVERNA MITROVICA - Da i u srcu deteta može da kuca veliko srce pokazuje maleni Filip Kostić iz Severne Mitrovice koji je svoj najdraži poklon, dres Crvene zvezde sa imenom Milana Pavkova, odlučio da ponudi na licitaciju i da novac od prodaje uplati za lečenje svoje drugarice i sugrađanke Magdalene Nedeljković.

Osim epiteta o fudbalskim veštinama i talentu koji pokazuje na travnatim terenima, uz ime desetogodišnjeg Filipa Kostića stajaće sigurno i brojne lepe reči o njegovoj humanosti i ljudskim vrlinama.

„Nedavno sam dobio dres svog omiljenog fudbalera i uzora Milana Pavkova koji mi mnogo znači, ali sam u dogovoru sa svojim roditeljima odlučio da ga ponudim na licitaciju i da novac od prodaje uplatim za Magdalenino lečenje. U pitanju je život moje drugarice i sugrađanke i zato pozovam sve ljude dobre volje da pomognu da se prikupi potreban novac za lečenje male Magdalene“, rekao je za Kosovo onlajn maleni Filip Kostić.

Vest o njegovom humanom gestu sa oduševljenjem i posebnom emocijom primila je Magdalenina majka Tamara koja je za Kosovo onlajn rekla da je i ova odluka Filipa Kostića dokaz da humanost ne zavisi od toga da li je neko star ili mlad, da li je dete ili odrastao čovek.

„ Ovo prelepi gest našeg malenog sugrađanina Filipa Kostića nas je oduševio i ovim shvatamo da ima dosta empatije među decom, da smo postigli to da se čitav grad ujedini i da deca shvate da je Magdeleni pomoć potrebna“, rekla je Tamara.

Ona je dodala da je do sada prikupljeno blizu 230 hiljada evra i da je za odlazak na lečenje u Hjuston potrebno još 23 hiljade evra.

„Nakon nedavno održanog bazara u Severnoj Mitrovici potrebno je još 23 hiljade evra, što znači da smo blizu cilju. Nadamo se da ćemo uz pomoć koja će doći prodajom dresa našeg Filipa uspeti da prikupimo potrebna sredstva za odlazak na lečenje“, kaže Tamara.

Odluku Filipa, na koju je došao prilikom obilaska bazara u Severnoj Mitrovici, a koji je posetio veliki broj ljudi, sa radošću su prihvatili njegovi roditelji.

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

rtvmir@gmail.com

Tel:

+381 28 83165

Najčitaniji