"NOVA VLADA MORA DA POSLUŠA GLAS NARODA, ALI I PRIJATELJA"

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

PRIŠTINA - Zbog taksi je otišla vlada Ramuša Haradinaja, slično je i sa vladom Aljbina Kurtija, i to za Kosovo nije dobro. Zato će nova vlada imati prilično težak zadatak da povrati izgubljeni imidž, ali, i da sluša glas naroda, glas politike, ali i prijatelja iz međunarodmne zajednice i Amerike, jer bez njih ne bi bilo ni Kosova, rekao je gostujući u Jutarnjem programu RTK2 predsednik Alijanse za biznis Kosova Agim Šahini.
Osvrćući se na nove mere koje su pre par dana uvedene za robu iz Srbije, Šahini ističe da političke mere koje se donose idu na štetu svih privrednika i samo otežavaju već tešku situaciju izazvanu epidemijom korona virusom, jer po njemu, posle nje dolazi ekonomska pandemija.
"Da se privrednici pitaju do ovih mera nikada ne bi došlo, jer su one političke", a kada su donešene moraju i da se poštuju. Za jednog privrednika iz Srbije uopšte nije bitno da li u fakturi piše Republika Kosovo, Kosovo-autonomija, ili bilo šta. Njemu je bitno da roba ide, isto tako Kosovu je bitno da roba dolazi. Ko pravi probleme - političari", smatra Šahini.

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

rtvmir@gmail.com

Tel:

+381 28 83165

Najčitaniji