MUSLJIU ZABRINUTA ZBOG POSETE FON KRAMON SPECIJALNOM SUDU

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

PRIŠTINA - Poslanica Demokratske Partije Kosova Ganimete Musljiu oštro je reagovala zbog posete evroposlanice Viole fon Kramon Specijalnom sudu.

Musljiu je rekla da kada vidi “skandalozne akcije jedne evroposlanice”, uopšte je ne čudi što danas Specijalizovano tužilaštvo u Hagu, koji se, umesto da se bavi pravdom, "bavi ostvarivanjem ličnih ambicija jedne evroposlanice”.

Ona je rekla da je u interesu transparentnosti i evropskih demokratskih vrednosti, da evroposlanica razjasni koji su njeni interesi u Specijalnom sudu, kada nijedan poslanik Skupštine Kosova koji su usvojili zakon, i dali mandat sudijama i tužiocima Specijalnog suda u Hagu nikada nisu posetili Specijalni sud kako bi očuvali autonomiju funkcionisanja te institucije.

“Najmanje što treba da uradi je da se izvini i podnese ostavku zbog ove skandalozne posete. Specijalizovano tužilaštvo i specijalizovana veća su formirana su kako bi se rasvetlile tvrdnje fabrikovane od srpskih struktura i promovisane od Dika Martija. Specijalizovana veća nisu stvorena da bi odlučila o geopolitičkoj sudbini države Kosova ili sudbini političkih lidera”, rekla je Musljiu.

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

rtvmir@gmail.com

Tel:

+381 28 83165