REČ NEZAVISNOG VLASNIKA NENADA RADOSAVLJEVIĆA 28.05.2020.

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

LEPOSAVIĆ - 01--- U Šilovu je ovih dana  počela isplata novčane pomoći Vlade Republike Srbije u iznosu od 100 evra u dinarskoj protivvrednosti za sve građane koji su se prijavili telefonom ili preko sajta idp.trezor.gov.rs.

Nenad Radosavljević – komentar: I sada neka mi neko kaže da to nije otvoreno i drsko kupovanje glasova. Kada skromnom čoveku koji samo životari, jer mu ti organizuješ državu, po celi dan na sva zvona, kroz televizije i u štampanim medijima utuviš u glavu da mu je te pare Vučić dao a onda mu na vrata zalepiš predizborni plakat sa velikim brojem 1 i Vučićevom slikom, šta će jadničak nego da glasa tog pozera, licemera i foliranta. Ovde ne govorim o profiterima koji su se dočepali privilegija a koji će, preko reda, takođe da uzmu po tih 100 €. Oni su već druga priča ali o istima sam ranije već pisao.

02--- Odlučio sam da nam krenu reklame i na N1, taman da se sekiraju mnogi. Ne govorim o vama (novinarki N1), nego o drugima, o gledaocima nekim. Strašno će da se nasekiraju. Taman su naučili samo da gledaju kakav sam zlikovac i zločinac, e bar na 50 sekundi će sad morati da gledaju nešto drugo", rekao je Vučić.Na podsećanje novinarke N1 da gledaoci mogu i sada da ga vide na našoj televiziji, lider naprednjaka je odgovorio: "Ma, strašno kako me gledaju. Uz vaša objašnjenja uvek. Morate da me tumačite i prevodite pošto ja ne govorim dovoljno dobro srpski."

Nenad Radosavljević – komentar: Uopšte nam to neće biti neobično jer to nešto drugo po ceo dan moramo da gledamo na svim ostalim televizijama sa nacionalnim, regionalnim i lokalnim pokrivanjem iako dobro znamo da ništa od prikazanog nije istina.

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

rtvmir@gmail.com

Tel:

+381 28 83165