REČ NEZAVISNOG VLASNIKA NENADA RADOSAVLJEVIĆA 14.05.2020.

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

LEPOSAVIĆ - 01… "Što se Kosova tiče niti sa nekim razgovaramo, niti postoje bilo kakvi razgovori, niti postoje bilo kakve ideje, niti postoji bilo kakvo rešenje na stolu oko bilo čega", izjavio je Vučić.
Nenad Radosavljević – komentar: Kakva bezočna laž. Crno je potpuno belo i obrnuto. Ni trunke prelaza, ni trunke sivog. Totalno, bez razmišljanja, bez zadrške. Proveravao je osam godina šta se desi kada laže i shvatio. Ne desi se ništa jer mu nova laž stigne prethodnu koja brzo bude zaboravljena. Ova je ipak vrh. Poligraf bi “crko”.
02... Nekoliko medija je objavilo svedočenje Novaka Filipovića (40) iz Pančeva, hapšenog početkom marta pod sumnjom da je švercovao 1,4 kilograma marihuane, koji tvrdi da je Tepić od njega tražila da "iseli iz Pančeva" bivšeg urednika RTV Pančevo Miroslava Milakova.
Nenad Radosavljević – komentar: Kako neko ko je hapšen zbog narkotika i ima problem sa zakonom odjednom postaje uvaženi građanin i svedok kome se sve veruje? Pa u ovoj zemlji lako. Dovoljno je da govori protiv protivnika režima i sve mu je oprošteno i zaboravljeno.
03... Ministarstvo inostranih poslova Burundija naložilo je predstavniku Svetske zdravstvene organizacije i trojici njegovih saradnika da napuste teritoriju te države, ne objašnjavajući razloge takve odluke. Odluka o proterivanju zvaničnika SZO usledila je posle neslaganja sa vlastima oko održavanja izbora, zakazanih za 20. maj.U Burundiju je do sada registrovano 15 slučajeva kovida-19.
Nenad Radosavljević – komentar: Bolje da ih eliminišu dok su još na samo 15 registrovanih slučajeva zaraze. Posle može biti kasno.

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

rtvmir@gmail.com

Tel:

+381 28 83165