REČ NEZAVISNOG VLASNIKA NENADA RADOSAVLJEVIĆA 11.05.2020.

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

01--- Četvorica nepoznatih mladića, u subotu oko 15 časova na očigled desetak meštana Gornjeg Kusca, nadomak Gnjilana ispisalo je grafite uvredljive sadržine protiv Republike Srbije i policije. Grafiti su ipisani na albanskom jeziku na asfaltu, kontejneru i drugim objektima, a po rečima očevidaca mladići su došli biciklom iz susednog sela Stanisor i nakon ispisivanja parola ponovo su se vratila u istom pravcu.


Nenad Radosavljević – komentar:Kako im više ne dosadi? Ustvari, kako stižu da se bave takvim stvarima umesto da se bave svojim životima.

02--- Samoslani poslanik Miladin Ševarlić izjavio je danas da će razmisliti da li će nastaviti štrajk glađu, koji je započeo juče ispred Skupštine Srbije, jer su, kako kaže, drugi poslanici "plagirali" njegov čin.

Nenad Radosavljević – komentar: Štrajkovi glađu su inače čista budalaština.

03--- Uprava za hranu i lekove (FDA) odobrila je prvi antigen test koji može da otkrije da li je osoba zaražena korona virusom, što je značaja nnapredak. Test kompanije “Quidel Corporation” iz San Diega, dobio je odobrenje za hitnu upotrebu od strane FDA.

Nenad Radosavljević – komentar: Šta smo mi do sada testirali i šta smo pronalazili ne zna se ali su ljudi provodili vreme u izolaciji svejedno. Mislim njima sigurno nije bilo svejedno. Savremena medicina, virusologija i epidemiologija su pale na ispitu.

04--- Premijer Albanije Edi Rama izjavio je da se zalaže za legalizuju kanabisa u Albaniji, kako bi se on koristio u medicinske svrhe, piše Koha. Rama je na konferenciji koja je održana povodom Dana Evrope, na kojoj se pojavio zajedno sa ambasadorom EU u Albaniji Luiđijem Sorekom, rekao je da će nakon godinu dana rada, nacrt za opravdanost proizvodnje kanabisa biti spreman. Na ovu Raminu inicijativu reagovala je i bivša potpredsednica kosovske vlade Edita Tahiri. Ona je dodala da "Rama umesto da Albaniju pretvori u biser pomorskog turizma, rizikuje da je pretvori u pakao kanabisa".

Nenad Radosavljević – komentar: Sve što je Bog na zemlji stvorio ima nekog smisla i samo od čoveka zavisi da li će u stvorenom prepoznati dobro ili zlo a zli obično prepoznaju zlo.

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

rtvmir@gmail.com

Tel:

+381 28 83165