REČ NEZAVISNOG VLASNIKA NENADA RADOSAVLJEVIĆA 09.05.2020.

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

LEPOSAVIĆ - 01… Na severu Kosova u poslednja 24 sata registrovan je jedan novooboleli od Covid-19, a četiri lica su izlečena, saopšteno je danas iz Štaba za vanredne situacije opštine Severna Mitrovica. Novoobolelo lice je sa prebivalištem u Leposaviću. Od četvoro izlečenih od Covid-19, tri lica su iz Severne Mitrovice, a jedno iz Zubinog Potoka. Do sada je u srpskim sredinama na Kosovu od Covid-19 ukupno obolelo 113 osoba, devet je preminulo, a 83 je izlečeno.
Nenad Radosavljević – komentar: Kako se bliže izbori sve više će se među Srbima umirati od gripa a sve manje od Korona virusa.
02… U Mesnoj zajednici Sočanica danas je sprovedena akcija čišćenja starog rimskog utvrđenja Municipijum Dardanorum. Ovo je bila samoinicijativna akcija meštana ovog mesta, a njihovu akciju podržala je i opština Leposavić.
Nenad Radosavljević – komentar: Ne znam koliko je akcija bila efikasna i tek ću saznati efekte ali je inicijativa za poštovanje. I podrška naravno.
03... Premijerka Ana Brnabić poručila je danas na obeležavanju 9.maja - Dana Evrope da je strateški prioritet Srbije članstvo u Evropskoj uniji, a šef Delegacije EU Sem Fabrici zahvalio je našoj državi na solidarnosti koju je u prethodnom periodu pokazala u borbi sa Kovidom 19.
Nenad Radosavljević – komentar: Kada se mi izjašnjavamo strateški zaboravljamo kako se AV izražavao nediplomatski o evropskoj solidarnosti koja je samo bajka, kako je rekao. Normalan čovek bi iz ove diplomatske izjave Fabricija naučio lekciju ali ovaj naš teško. Jer on nije naročito pametan. On je samo pokvaren.
04... Ovog vikenda očekuje se povećanje saobraćaja u Srbiji za 100 odsto posle ukidanja vanrednog stanja. Zato iz uprave saobraćajne policije najavljuju pojačane mere kontrole koje će obuhvatati radarsku kontrolu, kontrolu kamerama na auto-putu, alko-test prilikom svakog zaustavljanja.
Nenad Radosavljević – komentar: Znači “lovci” se vraćaju na put.

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

rtvmir@gmail.com

Tel:

+381 28 83165