REČ NEZAVISNOG VLASNIKA NENADA RADOSAVLJEVIĆA 05.05.2020.

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

LEPOSAVIĆ - 01--- Ministarstvo finansija započelo je da isplaćuje sredstva iz paketa za hitne slučajeve za radnike iz privatnog sektora, javnog sektora i socijalne slučajeve. Do sada je izvršeno gotovo 15.000 uplata od 170 evra, dok se drugi deo utvrđuje. Zamenik ministra finansija i transfera, rekao je u intervjuu da se liste radnika proveravaju. On je saopštio da je izvršeno preko 21.000 isplata za radnike u javnom sektoru. Najavio je da će ostatak isplata biti izvršen uz majsku platu.

NenadRadosavljević – komentar: Ne, ovo nije saopštio zamenik Siniše Malog, ovo je neki Agim Krasnići, zamenik ministra finansija iz Prištine. Ne mora to pompezno, nije potrebno hvalisanje i nametanje utiska da je pomoć u pandemiji samo dobra volja i dobročinstvo vrhovnog vođe, gospodara života i smrti Aleksandra Vučića. A što je još gore od čega neće biti ništa ili tek vrlo malo.

02--- Od juče su počele da se primenjuju blaže mere ministarstva zdravlja u borbi protiv korona virusa. U opštini Štrpce sa radom su počeli neki maloprodajni objekti, a građane posebno raduje što su ublažene i mere koje se odnose na slobodno kretanje.

NenadRadosavljević – komentar: I još jedna potvrda da sve oko pandemije može da se organizuje kroz regularne institucije bez “specijalaca” iz kriznih štabova za viruse i posebnog za ekonomiju. Može to i bez vojske na ulicama i bez doktora koji zauzimaju drugu polovinu svakodnevnog programa u svim elektronskim medijima i bez Vučića koji je sam sebi prigrabio prvu polovinu.

03--- Na uglu Braničevske i Stojana Protića na Vračaru sinoć su se okupili lideri Saveza za Srbiju i njihove pristalice, dan nakon što su nepoznati muškarci puštali sa razglasa "Ðilase, lopove" u blizini zgrade u kojoj živi njegova porodica. Protest Dragana Ðilasa, njegovih političkih partnera iz Saveza za Srbiju i manje grupe njegovih pristalica završen je sinoć na Vračaru, u blizini zgrade sa koje je prethodno veče puštano "Ðilase, lopove", a sinoć "Marš na Drinu" i "Obriši suze mala moja".

NenadRadosavljević – komentar: Bilo bi dovoljno da mrzim Vučića samo zato što je pokušao da ugasi Radio televiziju Mir i ugrozi egzistenciju 9 porodica koje izdržavaju zaposleni u njoj. Ali ja ga mrzim i pre toga i sada i ubuduće ću jer je sa njim na vlast u celoj Srbiji, od najvišeg do najnižeg nivoa, došao sav ološ kao što je on. Mrzim ga i zato što je uništio perspektivu našeg naroda i sve bogatsto zemlje prenosi u džep sebi i sličnima. I mrzim ga zato što pokušava da izazove građanski rat da ne bi pao sa vlasti.

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

rtvmir@gmail.com

Tel:

+381 28 83165