REČ NEZAVISNOG VLASNIKA NENADA RADOSAVLJEVIĆA 17.05.2021.

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

LEPOSAVIĆ - 01--- Na Kosovu su zaplenjene 2,2 tone kokaina u operaciji koja je izvedena u saradnji albanskom kosovskom i italijanskom policijom, a uz pomoć američke DEA, prenosi Koha.Prema navodima tog medija, koji se poziva na pisanje albanskog "Top Čenela", pre 15 dana velika količina kokaina došla je u Drač i bila pod nadzorom policije koja je dozvolila da kamion ode do kupaca.Kako prenosi "EjBiSi Njuz", kokain je bio kamufliran mesom i čipsom. Zaplenjena količina kokaina, prema navodima Kohe, vredna je šest milijardi evra. Albanska policija je kokain čekala dva meseca, nakon što ju je DEA na to upozorila. Zaplenu kamiona izvršila je kosovska policija.

Nenad Radosavljević – komentar: Dobro je što je kokain zaplenjen. Nije dobro što pored te isporuke koja je osujećena ima ko zna koliko onih koje nisu od kojih se mnogi životi mladih ljudi unište a mnogi dileri se obogate. Meni je fascinantno koliko je to mnogo novca koji se ostvari od prodaje. Jedino pandemije mogu da proizvedu više.

02--- Prvi plenarni sastanak lidera zemalja Zapadnog Balkana u okviru procesa Brdo-Brioni koji se održava danas na Brdu kod Kranja, počeo je u kongresnom centru, a prema ranijim najavama na njemu će se razgovarati o zajedničkim zaključima, možda i deklaraciji, o nepromenjivosti granica na Zapadnom Balkanu.Sastanku koji se odvija iza zatvorenih vrata, odnosno bez medija, prisustvuju predsednik Srbije Aleksandar Vučić, predsednik Hrvatske Zoran Milanović, predsednik Albanije Ilir Meta, predsednik Crne Gore Milo Ðukanović, članovi Predsedništva BiH Milorad Dodik, Željko Komšić, Šefik Džaferović, predsednik Makedonije Stevo Pendarovski i predsednica Kosova Vjosa Osmani.

Nenad Radosavljević – komentar: I svi su predsednici samo je ovaj naš apsoluni vladar sa neograničenom moći. Pitam se da li je to do njega ili do nas. Ako jedino on od svih u regionu može da ima totalnu vlast onda nema druge, izgleda da je do nas. U skladu sa time treba konačno da shvatimo da uopšte nismo ni hrabriji ni bolji ni pametniji od ostalih u okruženju kada mu tako nešto dopuštamo.

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Baneri

 

 

 

 

Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

rtvmir@gmail.com

Tel:

+381 28 83165