REČ NEZAVISNOG VLASNIKA NENADA RADOSAVLJEVIĆA 21.04.2021.

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

LEPOSAVIĆ - 01… Nisam dobio nikakvu platformu ni od Đilasove grupacije, ni od Jeremića, rekao je za Al Džaziru predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić, uz opasku da se, prema njegovom mišljenju, oni ne obraćaju Skupštini kao nekome ko treba da bude pokrovitelj dijaloga i da su platforme verovatno poslali Evropskom parlamentu (EP). Odgovarajući na pitanja o primeni Kodeksa ponašanja narodnih poslanika, Dačić je ocenio da je veoma teško sugerisati poslanicima šta će govoriti, pošto su „ih izabrali građani i po Ustavu mogu da pričaju šta hoće“.

Nenad Radosavljević – komentar: Građani su pod pretnjama, pritiskom, ucenama, uz krađu glasova i razne prevare nevoljno predali vlast listi Aleksandar Vučić – Za našu decu. Niko od poslanika sa te liste niti je izabran od naroda niti bi bio izabran da se na izborima pojavio kao jedinka. Njih nije birao narod nego AV. A to što mogu da pričaju šta hoće, zaista mogu ali neće moći dokle hoće.

02… Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković rekao je da mu se presuđuje pre zvanične presude zbog navoda potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić i poručio da zbog ove afere neko od njih dvoje mora da ode u zatvor, najavljujući privatne tužbe protiv Tepić. Marković je za TV Prva potvrdio da je bio u Tužilaštvu i da je rekao kako je sve laž, navodeći da ga član „Đilasove stranke“ lažno optužio za podvođenje maloletnica. On je naglasio da oni koji ga optužuju i kažu da je kriv to treba i da dokažu.

Nenad Radosavljević – komentar: Još uvek ne znam da li je optužba za podvođenje osnovana ali u nekoliko stvari sam siguran. On je bahat u komunikaciji i ophođenju prema svima oko sebe osim prema onima od kojih zavisi. On se bestidno iživljava nad slabim, siromašnim i nemoćnim deleći milostinju od para koje nisu njegove i pri tome uživa u tuđoj poniznosti i nesreći. On je devedesetih , uz Arkana, direktno učestvovao u ratnom huškanju i doprineo stradanju u okruženju i profitirao na tuđoj nesreći u ratnim dešavanjima. Već trideset godina u ciklusima on učestvuje u vlastima koje su Srbiju koštale normalnog života i vodile je stranputicom. Samo po osnovu pomenutog, vreme koje je pomenuti “gospodin” zaslužio da provede u zatvoru je duže od onog koje mu je u biološkom životu preostalo.

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

rtvmir@gmail.com

Tel:

+381 28 83165

Najčitaniji