REČ NEZAVISNOG VLASNIKA NENADA RADOSAVLJEVIĆA13.09.2020.

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

LEPOSAVIĆ - 01--- Šef diplomatije EU Đuzep Borelj kaže da se EU neće smatrati geopolitičkom silom ukoliko ne stabilizuje Balkan i ne reši odnose između Srbije i Kosova. Borelj je ocenio da je Balkan bio ”bure baruta”, a da je EU suočena sa najvećim zadatkom - rešavanjem nesuglasica i popravljanjem bezbednosti u tom regionu.

Nenad Radosavljević – komentar: Slobodno prestanite odmah da se smatrate jer ste već četvrta garnitura koja rešava nesuglasice na Balkanu i to na početku mandata obznanjuje a rezultata ni na vidiku.

02--- Epidemiolog Predrag Kon rekao je da postoji rizik od unošenja koronavirusa u zemlju posebno od građana koji se vraćaju s odmora…

Nenad Radosavljević – komentar: … i bla, bla… Malopre gledam neku emisiju Osvrt na televiziji B92. Tamo gostovao neki maskirani čovek za koga voditeljka u studiju kaže da je profesor, doktor i da je na prvim linijama i bla, bla… Elem taj čovek izjavi da ne postoji nikakva gradacija imuniteta kao npr. jak ili slab već samo jedna a to je adekvatan i neadekvatan. Tj onaj ko se vakciniše ima adekvatan imunitet a onaj koji ne nema nikakav. Ja malo obratim pažnju i počnem da slušam šta dalje sledi. E tu su dalje usledili citati Zlatibora, nadređenog mu, i Kona, uzora mu, i ja shvatim, ovaj u emisiji je promoter kampanje da se ubede oni koji neće da se vakcinišu da to urade iako su svesni da nisu opasnost po vakcinisane, jer čemu onda vakcina služi, te da se ogromne pare narodne preko kupovine vakcina sliju u džepove raznih Konova i njihovih šefova i šefova njihovih šefova. Dakle ovaj maskirani poltron je adekvatno imun na samopoštovanje i uz to priča gluposti.

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

rtvmir@gmail.com

Tel:

+381 28 83165

Najčitaniji

četvrtak, 16 jul 2020 15:57
četvrtak, 05 novembar 2020 16:10