REČ NEZAVISNOG VLASNIKA NENADA RADOSAVLJEVIĆA 02.07.2020.

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

LEPOSAVIĆ - 01--- Situacija u Novom Pazaru je pod apsolutnom kontrolom, izjavio je ministar zdravlja Zlatibor Lončar i dodao da su u bolnici u tom gradu timovi zdravstvenih radnika iz Kragujevca, Beograda, Kraljeva, Jagodine, Ćuprije.

Nenad Radosavljević – komentar: Ne znam ko su bili okupljeni u Novom Pazaru koji su protestovali protiv Ane Brnabić i Zlatibora Lončara, i tu vlast može kalkulisati, ali znam da su im leđa okrenuli, u znak protesta, pravi medicinski radnici i znam da su ovi takav odnos zaslužili a to da upravljaju zdravstvenim sistemom i čak vladom jedne zemlje sigurno nisu. Njihov intelektualni kapacit za rukovođenje siguran sam da ne doseže ni do nivoa potrebnog za vođenja odeljenske zajednice ili saveta stanara u nekom ulazu.

02--- Ministar zdravlja Zlatibor Lončar naložio je svim direktorima bolnica u Srbiji da mu do sutra dostave podatke o tome da li su isplaćene stimulacije svim zdravstvenim radnicima koji rade u kovid sistemu.

Nenad Radosavljević – komentar: Nešto slično smo već videli pre dve decenije. Kada se štetočinsko činjenje ili nečinjenje i raspad sistema žele prikriti od strane onih koji njime upravljaju a sami su svojom nesposobnošću za postojeće stanje krivi oni skrenu pažnju na sasvim drugorazredni problem, na pare. Tako je bilo i sa platama mobilisanima na Kosovu 1999. Na taj način nesposobni a pokvareni pokušavaju da prikažu svoju navodnu brižnost a da zamaskiraju odgovornost za ključni problem. A ništa lakše je nego dati pare koje pritom i nisu tvoje.

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

rtvmir@gmail.com

Tel:

+381 28 83165