REČ NEZAVISNOG VLASNIKA NENADA RADOSAVLJEVIĆA 28.06.2020.

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

LEPOSAVIĆ - 01--- U Gračanici su sinoć oko 22 sata nepoznati počinioci upali kroz prozor u kuću Ljubiše Andrejevića, izvršili premetačinu i ukrali dragocene stvari.Najnoviji u nizu napada na imovinu Srba na Kosovu i Metohiji dogodio se dok su Andrejevići bili u gostima kod prijatelja, navodi Kosovo onlajn.

Nenad Radosavljević – komentar: Da nisu tendenciozno napisali da je to napad na imovinu Srba, to da su počinioci upali u kuću Ljubiši izvršili premetačinu i odneli dragocenosti, a nepoznati su, ovi nikada ne bi ni objavili.

02--- Evropska unija (EU) je napustila pristup "bezbednost pre demokratije ili rešavanje Kosova na uštrb demokratije", izjavio je u intervjuu FoNetu potrpedsednik Evropskog pokreta u Srbiji (EPuS) Vladimir Međak.

Nenad Radosavljević – komentar: Ovo nije ili jer ovo posle ili je nešto u čemu smo već 8 godina, od čega naravno niko nije odustao i što predstavlja upropašćavanje naroda do mere da će se teško ikada oporaviti od diktature, pokušao diktator, konačnu prevaru, da im ga da ili ne.

03---  Ovi izbori su zapravo slika današnje Srbije, ali narod ne možete da menjate, smatra predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Miloš Jovanović, dok zamenik predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Borko Stefanović insistira da 21. juna nisu bili izbori, već glasanje.

Nenad Radosavljević – komentar: Narod treba menjati, podizati mu svest, unapređivati ga. Zato i postoji prosvetni sistem i učeni ljudi.Još i ako nisu pokvareni, samoživi i koristoljubivi upravo takvi treba da pomognu narodu da ne glasa već da bira. U jednoj rečenici je lako objasniti razliku između onih koji su bojkotovali izbore i sačuvali dostojanstvo i onih koji su u njima učestvovali i postali krpe.

04--- Srbija sama određuje brzinu kojom će se kretati ka Evropskoj uniji, izjavio je ambasador Nemačke u Beogradu Tomas Šib i izrazio uverenje da će Srpska napredna stranka koja je na izborima osvojila vrlo ubedljivu većinu i nadalje voditi zemlju odlučno u pravcu EU. Napominjući da zapadni Balkan ima evropsku perspektivu, Šib kaže da je tokom brojnih ovdašnjih susreta zaključio da postoji velika blagonaklonost prema EU, te da se takođe uverio i da građani vide ogromnu podršku koju Unija ovde godinama pruža.Govoreći o tek završenim izborima, Šib kaže da je SNS postigao ubedljiv rezultat i da je samim tim preuzeo i veliku odgovornost.

Nenad Radosavljević – komentar: Da, za krađu glasova, manipulaciju, zloupotrebe, pritiske, ucene, kupovinu glasova i… I galopirajuću pandemiju.

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

rtvmir@gmail.com

Tel:

+381 28 83165