REČ NEZAVISNOG VLASNIKA NENADA RADOSAVLJEVIĆA 22.06.2020.

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

LEPOSAVIĆ - 01--- Republička izborna komisija je do sada pregledala 70,57 odsto biračkih mesta, odnosno 64,07 biračkog tela. Preliminarni rezultati su slični onim koje je komisija objavila sinoć i pored SNS-a, koji je osvojio najveći broj glasova, u parlament trenutno ulaze još samo koalicija SPS-JS i SPAS Aleksandra Šapića, kao i stranke nacionalnih manjina.

Nenad Radosavljević – komentar: Mnogi su razmišljali da će kao i pri prikupljanju potpisa, da bi se kandidovali za izbore, Vučić biti izdašan prema nekim svojim opozicionim strankama i ugurati ih u parlament kako bi stvorio privid višestranačja za spoljašnju upotrebu. I ja sam. Međutim to se nije desilo iako je to mogao da je hteo jer on određuje kolika je izlaznost, koliko je ko dobio glasova i koliko će ko imati poslanika, preko medija naokolo i preko RIK-a direktno. Zašto? Zato što je ovo pretposlednji stadijum njegovog mentalnog stanja u kome on ne trpi da ne pobedi totalno i pobedi potpuno sve protivnike ili konkurente oko sebe. Ona “banana” onom dečaku na igralištu je bila tek početak. Tako su se ovog puta na udaru da budu zgaženi našli oni koji su se nadali da će prema njima biti blagodaran (neki Velja, Voja, Milica, Miloš, Čeda, Čanak, Gordana…). Za poslednji stadijum čuva one što su se sinoć oko njega i iza njega oduševljavali njegovoj “genijalnosti i duhovotosti” na konferenciji za medije… Ne bio im ja u koži. A ni njemu.

02--- Lider socijalista Ivica Dačić izjavio je večeras da će koalicija SPS-JS imati više od 30 mandata u parlamentu i da je zadovoljan rezultatom na parlamentarnim izborima i istakao da su spremni da nastave saradnju sa SNS.

Nenad Radosavljević – komentar: Nikada se ne bavimo time kako ovo, zvano SPS ponovo i ponovo dobija dovoljno glasova i ulazi u parlament a onda vrlo često učestvuje u podeli vlasti. Za SNS znamo , kradu, muvaju, prete, ucenjuju, lažu, kupuju glasove, imaju organizovane horde za sejanje straha itd. Ali ove koji su ovu zemlju i ovaj narod satrli devedesetih, opet i opet neki ljudi glasaju. Kako ? Pa za njih glasaju oni (sa sve širom rodbinom) koji su se u nekom prošlom mandatu okoristili, oni koji su za neki sledeći mandat videli da se to isplati (isto sa širom rodbinom) i naravno još pre svih oni prvi koji još nisu poumirali.

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

rtvmir@gmail.com

Tel:

+381 28 83165