KP: KRAĐA I FIZIČKI NAPAD U ZVEČANU

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

S. MITROVICA - Kosovska policija registrovala je u svom 24-časovnom izveštaju tri slučaja na Severu Kosova – nanošenje lakih telesnih povreda i krađu i nepostupanje prema zdravstvenim odredbama tokom epidemije u Zvečanu, kao i saobraćajnu nesreću u Zubinom Potoku.

Kosovska policija privela je juče u ranim poslepodnevnim satima muškarca sa Kosova u Zvečanu, nakon što je fizički napao drugog muškarca, nanevši mu telesne povrede.

Žrtvi je potom ukazana medicinska pomoć u KBC "Kosovska Mitrovica", nakon čega je pušten kući.

O slučaju je obavešten tužilac koji je pokrenuo redovnu proceduru.

U Zvečanu je takođe juče registrovan i slučaj krađe i nepostupanje prema zdravstvenim odredbama tokom epidemije, kada je više lica ušlo u dvorište Kombinata Trepča.

„Na licu mesta policija je naišla na tri osumnjičena muškarca sa Kosova koji su sakupljali otpad. U blizini lokacije nađeno je 6 bicikala koji su doneti u stanicu policije“, navodi se u izveštaju.

O slučaju je obavešten tužilac, slučaj je otvoren.

S druge strane, u Zubinom Potoku se juče dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva automobila kojima su upravljale osobe sa Kosova.

Jedan od vozača zadobio je lake telesne povrede, nakon čega je prebačen u KBC u Severnoj Mitrovici, gde je nakon ukazane medicinske pomoći pušten na kućno lečenje.

Drugi vozač zadobio je teške telesne povrede zbog čega je zadržan u bolnici.

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

rtvmir@gmail.com

Tel:

+381 28 83165