VULIN: U PRIHVATNIM CENTRIMA 4.200 MIGRANATA, NAVODI O NASELJAVANJU GLUPE LAŽI

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

BEOGRAD - U prihvatnim centrima u Srbiji trenutno je smešteno 4.200 migranata i nijedan od njih nije inficiran kovid virusom što je jedini oblik kolektivnog stanovanja u Evropi gde nije bilo zaraženog korisnika, izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin.

Vulin je posle obilaska Prihvatnog centra u Obrenovcu ocenio da od 2015. godine "kada je bilo najteže i kada je migrantska kriza bila na svom vrhuncu, pa do danas, Srbija pokazuje da je najuspešnija kada je u pitanju rešavanje posledica migrantske krize".

"Zahvaljujući ljudima u Komesarijatu, volonterima, pripadnicima VS i MUP-a, predsedniku Aleksandru Vučiću i svima koji su dali ogroman doprinos da migrantska kriza ostavi najmanje moguće posledice u Srbiji, danas možemo da kažemo da smo najuspešnija zemlja kada je u pitanju borba sa posledicama migrantske krize", naveo je Vulin, a prenelo Ministarstvo odbrane. 

Odbacio je kao "glupe i zlonamerne laži" navode o naseljavanju 400.000 migranata u Srbiji i "nekakvim silnim povratnicima iz Zapadne Evrope".

Obilasku radovu na renoviranju objekata u obrenovačkom Prihvatnom centru, koje finansira Evropska unija, prisustvovao je i Komesar za izbeglice i migracije Vladimir Cucić.

Facebook

Vremenska prognoza

LEPOSAVIĆ VREME

Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

rtvmir@gmail.com

Tel:

+381 28 83165