REČ NEZAVISNOG VLASNIKA NENADA RADOSAVLJEVIĆA 15.03.2021.

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

01… Ekshumirani posmrtni ostaci  iz masovne grobnice Kiževak , poslati su na DNK analizu  Međunarodnoj komisiji za nestale osobe, izjavio je za Radio Kosovo  koordinator Vladine komisije za nestala lica Kuštrim Gara.„Očekujemo  da uskoro dobijemo rezultate DNK analize, nakon čega  ćemo odlučiti kako  dalje“, rekao je Gara za Radio Kosovo. Gara je pojasnio da će skopavanja u Kiževaku biti nastavljena  kada se steknu vremenski uslovi, najverovatnije krajem marta.

Nenad Radosavljević – komentar:  Nema opradvdanja ni za čije zločine. Svako ko je u ovome, ako je to tako, učestvovao od ubijanja preko transporta do zakopavanja mora da odgovara i snosi posledice. Ako već od Boga nije.

02… Od tri minuta koliko im je trebalo do magistralnog puta, posla i škole sada putuju petnaest kilometara. Stanovnici sela Gornji Krnjin u opštini Leposavić, najmnogoljudnijem selu umesto da napreduju suočavaju se sa novim problemima. Od kada im je nabujali Ibar odneo most, život im se u mnogome promenio .

Nenad Radosavljević – komentar:  Nije im nabujali Ibar odneo most već glad za profitom vlasti bivšeg gradonačelnika Dragana Jablanovića koja je za 90.000€ postavila potporni stub mosta, za realnu vrednost rada i materijala od 10.000€, ukošeno pa je most pao.

03… Koalicija Za budućnost Nikšića, u kojoj su okosnica DF i Socijalistička narodna partija , je proglasila pobedu i saopštila da može da formira vlast sa trećeplasiranom listom premijera Krivokapića i predsednika skupštine Alekse Bečića.Lider DF Andrija Mandić i predsednik Izbornog štaba koalicije Za budućnost Nikšića proglasio je sinoć pobedu i naglasio da će sa listom Alekse Bečića i premijera Zdravka Krivokapića formirati vlast.Posle 20 godina vlasti Mila Đukanovića u ovom gradu on je poražen, rekao je Mandić.

Nenad Radosavljević – komentar:  Euforičan kao gazda A.V.  neumeren i bahat kao isti i naravno pokvaren kao taj potencira razlike koje ne postoje između Srba i Crnogoraca, kao doskorašnji lider im Milo Đukanović, sa namerom da po nalogu sadašnjeg šefa isprovocira sukobe među istima ili bar međusobnu mržnju ili bar rušenje napredne i poštene vlade Krivokapića, Abazovića i drugih. Nadam se da u tome neće uspeti. Ni u čemu od pomenutog redom.

Baneri

 

5 SMM Si Votohet SR6 SMM Si Votohet veerz 2 SR

 Click_Here_Arrow_-_ok.png

Kako da popunite glsački listić?
Poštovani građani opština: Severna Mitrovica, Zvečan, Leposavić i Zubin Potok 21. aprila biće održano glasanje Za ili Protiv razresenja predsednika opštine u vašim opštinama.
Nakon što dobijete glasački listić, proverite da li je stavljen pečat.
Na glasačkom listiću morate izabrati samo jednu opciju.
Označite unutar kvadratića, kako bi vaš glas bio validan.
Kako bi zaštitili tajnost glasa, savijte glasački listić pre nego što izađete iz kabine, a zatim ga ubacite u kutiju.
Sva biračka mesta se otvaraju u 07:00 i zatvaraju u 19:00 časova.

 

 

 

Click Here Arrow ok

14

 

 

Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

rtvmir@gmail.com

Tel:

+381 28 83165