KOSOVSKA MITROVICA – VELIKI TIM ZA MALU MAGDALENU

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

SEVERNA MITROVICA - Humanitarni bazar u cilju prikupljanja novčanih sredstava za lečenje šestogodišnje Magdalene Nedeljković, održava se danas u Kosovskoj Mitrovici.  Ovo je još jedna u nizu akcija za Magdalenino lepše i srećnije detinjstvo.

U pitanju je treći po redu humanitarni bazar, a prvi za Magdalenu.

“Sada je prioritet da Magdalena što pre ode u Hjuston. U junu će biti sledeći bazar, ponovo za Magdalenu, sve dok ne budemo prikupili potrebnu sumu. Mi smo se na nivou grada organizovali da pomognemo svakom detetu kojem je pomoć potrebna”, kazala je Milica Marjanović, studentkinja  Univerziteta  u Prištini (PU) sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici, koja je jedan od organizatora današnje akcije.

Na bazaru se može naći idealan poklon za 8.mart, za mame, bake, sestre, kume…  a takođe ima i mnogo slatkih i slanih proizvoda, kao i poklona za decu, za bebe, praktično za sve uzraste.

Humanitarni bazar okupio je studente, građane, ali i naše najmlađe sugrađane.

Organizatori napominju da zahvalnost duguju Studentskom parlamentu PU, svim devojkama koje studiraju na ovom Univerzitetu, njihovim porodicama i mnogim drugim dobrim ljudima.

“Ovo je jedan veliki tim koji je ovde zbog male Magdalene, svi smo se uključili u ovu akciju za njeno lepše detinjstvo i nećemo stati dok potrebna cifra ne bude prikupljena”, istakla je Marjanović.

U akciju prikupljanja sredstava za Magdalenino lečenje uključio se praktično ceo grad i u proteklom periodu organizovane su brojne akcije, sa jednim ciljem – da se što pre prikupi iznos potreban kako bi Magdalena  dobila šansu za srećnije detinjstvo i kvalitetniji život.

Šestogodišnja Magdalena boluje od tuberozne skleroze, i za njeno lečenje u Hjustonu (SAD) potrebno je 250.000 evra, plus dodatni troškovi.

Humanitarna fondacija "Budi human - Aleksandar Šapić" pokrenula je akciju prikupljanja novčanih sredstava za Magdalenino lečenje.

Baneri

 

5 SMM Si Votohet SR6 SMM Si Votohet veerz 2 SR

 Click_Here_Arrow_-_ok.png

Kako da popunite glsački listić?
Poštovani građani opština: Severna Mitrovica, Zvečan, Leposavić i Zubin Potok 21. aprila biće održano glasanje Za ili Protiv razresenja predsednika opštine u vašim opštinama.
Nakon što dobijete glasački listić, proverite da li je stavljen pečat.
Na glasačkom listiću morate izabrati samo jednu opciju.
Označite unutar kvadratića, kako bi vaš glas bio validan.
Kako bi zaštitili tajnost glasa, savijte glasački listić pre nego što izađete iz kabine, a zatim ga ubacite u kutiju.
Sva biračka mesta se otvaraju u 07:00 i zatvaraju u 19:00 časova.

 

 

 

Click Here Arrow ok

14

 

 

Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

rtvmir@gmail.com

Tel:

+381 28 83165

Najčitaniji