REČ NEZAVISNOG VLASNIKA NENADA RADOSAVLJEVIĆA 06.02.2021.

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Nenad Radosavljević – komentar: Žao mi je što, uz svo dužno poštovanje, Nove S, N1, lista Danas i drugih nezavisnih medija moram da primetim da ovog puta nisu odgovorili zadatku. Sve to vezano za nazovi borbu državnih organa protiv mafije i kriminalnih grupa. Jednostavno to je mnogo drugačije od onoga što i oni uz državne medije prikazuju.

     Kriminalna grupacija na čelu sa Aleksandrom Vučićem i njegovim zamenikom Andrejem, bratom mu, Zvonkom i kumom ovog trećeg Milanom, i mnogim Stefanovićevim tatama i braćom i bratijom ( odlična Marinika), je osetila trenutak da u direktnom sukobu sa konkurencijom mogu da prođu kao pobednici. Kao što uvek u svetu jedna mafijaška grupa poništi drugu i u našem slučaju je ova koja uzgred upravlja državom znala da je vreme da “satre” onu koju je sama gajila. Oni jesu njima služili za poslove disciplinovanja protestanata, previše odvažnih boraca za pravdu, bolje stojećih građana koji indirektno utiču na javno mnjenje ali je sada bilo vreme da pokažu da su jači. I ustvari najači. Pogotovu kada se u sve uključila američka DEA.

     Nije im to bilo teško jer upravljaju sa policijom, vojskom i mnogim drugim bezbednosnim agencijama, navijačima, hordama besposličarskim i sličnim dobro organizovanim kriminalnim organizacijama koje su sami formirali.

     Problem će za njih da nastane onog trenutka kada zbog alavosti zasmetaju većima od sebe u Evropi i svetu pa će oni da ih neutrališu ili izbrišu iz političkog života. Do tada moramo da se strpimo. Ili da ih odradimo smenjivanjem i hapšenjem sami. Ja sam za ovo drugo.

Baneri

 

5 SMM Si Votohet SR6 SMM Si Votohet veerz 2 SR

 Click_Here_Arrow_-_ok.png

Kako da popunite glsački listić?
Poštovani građani opština: Severna Mitrovica, Zvečan, Leposavić i Zubin Potok 21. aprila biće održano glasanje Za ili Protiv razresenja predsednika opštine u vašim opštinama.
Nakon što dobijete glasački listić, proverite da li je stavljen pečat.
Na glasačkom listiću morate izabrati samo jednu opciju.
Označite unutar kvadratića, kako bi vaš glas bio validan.
Kako bi zaštitili tajnost glasa, savijte glasački listić pre nego što izađete iz kabine, a zatim ga ubacite u kutiju.
Sva biračka mesta se otvaraju u 07:00 i zatvaraju u 19:00 časova.

 

 

 

Click Here Arrow ok

14

 

 

Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

rtvmir@gmail.com

Tel:

+381 28 83165

Najčitaniji

četvrtak, 04 jun 2020 13:55
nedelja, 18 april 2021 13:24