POLICIJA PRIVELA OSOBE KOJE SU U MITROVICI I LEPOSAVIĆU PREKRŠILE ZABRANU KRETANJA

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

S. MITROVICA - U Severnoj Mitrovici i opštini Leposavić zabeleženi su slučajevi kršenja mere zabrane kretanja koju je uvela kosovska vlada, saopštila je danas Kosovska policija, javlja mitrovički Radio Kontakt plus.

Kosovska policija, zaustavila je sinoć oko 20 sati i 50 minuta automobil sa lokalnim registarskim tablicama u ulici Knjaza Miloša u Severnoj Mitrovici, koji se kretao u vreme policijskog časa. U automobilu su bila dva muškarca.

Nešto kasnije, takođe je zaustavljen automobil sa lokalnim registarskim tablicama kojim je upravljao muškarac. Po nalogu dežurnog tužioca, oba slučaja idu u redovnu sudsku proceduru.

U opštini Leposavić u mestu Lešak uhapšen je juče muškarac zbog nepoštovanja odluke kosovske vlade o zabrani kretanja tokom pandemije koronavirusa.

“Osumnjičeni je bio pod dejstvom alkohola, te je u policijskoj stanici zadržan šest sati”, rekli su u policiji.

Radio Kontakt plus podseća da je kosovska vlada u ostavci odlučila 28. marta, da na predlog ministra zdravlja Arbena Vitije, izmeni meru o ograničenju kretanja ljudi i privatnih automobila i zabrani kretanje od 17 do 6 sati ujutro.

Radio Televizija Mir je posvećena svojim gledaocima i slušaocima.

RTV MIR - SA SVOG PRAGA

Email:

rtvmir@gmail.com

Tel:

+381 28 83165